Kom naar onze VAPS!

Ieder jaar wordt er voor eerstejaars Quinten de Vrije Activiteiten Periode georganiseerd. Tijdens deze periode organiseren wij leuke activiteiten waaraan jij ook mee kan doen! Wij willen jou graag leren kennen en ervoor zorgen dat je een super leuke avond beleeft!

Jij komt toch ook?

Vap 1: Boot VAP

5 September

Op deze eerste VAP gaan we lekker bootje varen door Leiden. Dit gebeurt natuurlijk onder het genot van drankjes en snacks!

Vap 2: Disco VAP

9 September

Wie houdt er nou niet van een avond meezingen met de allerleukste hitjes. Durf jij het aan om met ons op het podium te staan?

Vap 3: Mexico Vap

12 September

Afgelopen zomer zijn we op lustrumreis geweest naar Mexico. Dit gaan we deze VAP herbeleven. Tequila shots en sombrero's kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Vap 4: Cocktail + StapVap

16 September

Wil jij leren hoe je de beste en lekkerste cocktails kunt maken? Deze avond staat in het teken van zelfgemaakte cocktails en daarna heerlijk stappen!

Vap 5: Sleepover VAP

19 September

Trek je mooiste pyjamasetje aan, want deze avond staat in het teken van een ouderwetse sleepover! Bereid je voor op verschillende spelletjes, drankjes en heel veel jus! Durf jij al je geheimen te vertellen?

“Wij zien je graag tijdens de VAPS!

Jij komt toch ook?”